CASALS DE BALL D'ESTIU i NADAL PER ALS MÉS PETITS 

NOU CURS DE "SALCHAROCK"

PER A DONES SENSE PARELLA

Informa't de la propera classe gratuïta a la nostra escola i prova-ho sense compromís

El "Salcharock" és un curs de ball especialment pensat per a dones sense parella que volen adquirir els coneixements bàsics de les tres disciplines més ballables en l'actualitat a qualsevol pista de ball.

 

En el curs fem una introducció i repàs de cada un d'aquests balls aprofundint en la seva tècnica més depurada, a la vegada que treballem coreografies en línia que combinen els tres ritmes.

 

En acabar el curs la ballarina estarà capacitada per a executar una rutina de passes i gaudir de qualsevol dels tres ritmes tractats al curs: La salsa, el txa-txa-txa i el rock.

CASALS DE BALL D'ESTIU i NADAL PER ALS MÉS PETITS 

Casals de ball d'estiu
Ball per a nens
Casals de ball de nadal

Quan els fills agafen vacances d’escola al Nadal o a l’Estiu; Trobar una activitat lúdica que els mantingui distrets i ocupats, però que a la vegada els hi permeti fer esport, adquirir nous coneixements plàstics, nocions d’interpretació, educació postural i sobretot que els faci sentir-se feliços no és gens fàcil.

 

A l’Escola de Ball Barcelona Torremadé - Sanz trobareu un vano de possibilitats interessants per als vostres fills amb els nostres Casals de de Nadal, Casals d’Estiu i Tallers de ball.

 

Amb el nostre mètode d’ensenyament de ball, els nens i nenes, a partir de 6 anys, aprenen expressió musical, coordinació i interpretació alhora que aprenen a ballar coreografies al ritme de les músiques més actuals. 

No t’amoïnis! Els teus fills estaran ocupats, aprendran a ballar i s’ho passaran d’allò més bé.
"Aquest serà el cinquè any que apunto la meva filla al Casal de Nadal. Estem encantats! Enguany amb la Lourdes segur que s’ho passen pipa"

Georgina Rabassa

Quan el que trobes no et serveix, el millor és dissenyar-ho de nou.

De vegades les empreses tenen necessitat de fer activitats de “team building” per generar complicitat d’equip entre els seus treballadors. Arribat aquest punt i en funció de l’objectiu que vulguin assolir poden optar per activitats bèl·liques tipus "paintball" o bé per activitats relacionades amb l’àmbit de la cultura.

 

A l’Escola de Ball Barcelona Torremadé - Sanz trobareu diferents opcions per fer tallers de ball adreçat als vostres treballadors i sobretot trobareu la capacitat d’escoltar-vos per dissenyar un taller a la mida per a les vostres necessitats.

 

El mateix succeeix a les escoles per poder oferir cursos extraescolars als seus alumnes. A Torremadé - Sanz oferim un servei específic de disseny a mida de l’activitat extraescolar perquè s’adapti exactament a les necessitats de la comunitat escolar. 

Tallers de ball per a escoles
Tallers de ball per a empreses

TALLERS DE BALL A MIDA PER A EMPRESES i ESCOLES

Tallers de ball a mida
"Al paintball sempre ens guanyaven els homes del grup, per força bruta. Ara ja ho tenen una mica més complicat ;)"

Rosa Gimpera (Dir. Recursos Humans)

El nostre catàleg de cursos de ball Barcelona Torremadé-Sanz fa servir una metodología especial
perquè puguis apendre a ballar salsa, bachata, kizomba, tango, saló, swing, rock,... de manera
amena, ràpida i divertida...