Escola de ball en Barcelona

Salsa, batxata,

merengue, kizomba...

Gaudeix del ball llatí sol o en parella.
En línia, en roda...
Classes de Batxata
Classes de Kizomba
Calsses de Merengue

"Sempre m'ha agradat ballar, però no havia tingut la sort de tenir una parella ballarina. A Torremadé-Sanz he trobat un grup genial de ball en línia. M'ho passo pipa"

GAUDEIX DELS RITMES CARIBENYS, SOL O EN PARELLA

Classes de Salsa

Els cursos de ball de ritmes llatins i les classes de Salsa de l'Escola de Ball Barcelona Torremadé-Sanz, t'ofereixen un ampli vano de possibilitats. Només hauràs d'escollir el que millor s'adapta a les teves necessitats.

 

Moltes vegades trobem dones i homes, però sobretot dones, que els hi agrada el ritme de la salsa o la bachata, però, o bé no tenen parella o bé la parella no els acompanya. Aquest fet, tot sent habitual, no és un problema a la nostra escola.

 

Disposem de classes grupals en les quals desenvolupem coreografies en línia, de manera que no fa falta tenir parella per poder gaudir de la música i el ball. A més a més és habitual que dins de les nostres classes s'acabi trobant la parella de ball desitjada.

 

Si buscaves una escola on aprendre a ballar salsa, bachata, merengue, kizomba indistintament del teu nivell de ball. Tant si ets novell o ballarí experimentat a Escola de Ball Barcelona Torremadé-Sanz trobaràs el teu curs i el grup ideal per gaudir al màxim del ball.

 

Conchita Gàmez (31 anys)

TAMBÉ T'INTERESSARAN AQUESTS CURSOS