Escola de ball en Barcelona

Rock & Swing

Rythm & Blues, Rock ’n Roll, Swing
per a joves i adults
Classes de ball de Rock
Classes de Rock y Swing

"Sempre havia tingut la curiositat de saber més sobre la tècnica del Rock al més pur estil americà, i mira per on, aquí em teniu ballant boogie i rock com ho feien fa més de 60 anys a Cleveland"

Josep Bonilla i Roser Labranya (39 anys i 35 anys)

CURSOS DE BALL AMB LA MÉS PURA ESTÈTICA AMERICANA

Classes de ball en Barcelona

Els cursos de ball de Rock i Swing de l’Escola de Ball Barcelona Torremadé-Sanz et permetran retrobar-te amb l’estètica i el ritme de principis del segle passat. Són ritmes que et transporten a una altra època, però que ballats a ritme de música actual us faran gaudir com a parella a la pista de ball.

 

El Rock, més tranquil que el Jive de competició, és un ball que s’inicia als anys 50 com a evolució del Lindy Hop dels anys 30 i el Boogie.No obstant el Rock que actualment es balla a les pistes de ball és una barreja del jive i el boogie-woogie.

 

La nostra metodologia Torremadé-Sanz et permetrà aprendre i avançar ràpidament en el teu ball. De seguida notaràs una millora important i gaudiràs d’un repertori coreogràfic extens. Descobriràs un nou món de sensacions i guanyaràs en coordinació, equilibri, ritme i control del teu cos.

 

Després de fer una prova de nivell, a la nostra escola et recomanarem el millor grup perquè avancis a bon ritme i t’ho passis d’allò més bé amb els teus companys.

 

TAMBÉ T'INTERESSARAN AQUESTS CURSOS