El “PRÀCTIC CLUB”dels dissabtes és un petit laboratori on millorar el teu ball a la vegada que el practiques amb els teus companys de l’escola.

Entrenar, practicar i aprendre dels altres et permet avançar més ràpid

PRÀCTIC CLUB !

Entrena i balla en un entorn adequat

 

 

Ballar és un exercici i una pràctica esportiva que requereix temps de dedicació. A les classes de Torremadé-Sanz n’aprendràs tota la tècnica necessària per executar les teves coreografies amb precisió. Tot i així és molt recomanable que, per avançar ràpidament, practiquis el teu ball en un entorn adequat.

 

Per això a l’Escola de Ball Barcelona Torremadé -Sanz des de fa molts anys vam implantar les sessions d’entrenaments dirigits. El que nosaltres anomenem el “PRÀCTIC CLUB” un club de pràctiques on es ballen rondes dels 5 balls estàndard i 5 balls llatins, sempre sota la supervisió dels nostres entrenadors.

 

Durant les sessions de 2 hores de durada els entrenadors van efectuant petites correccions a les parelles que hi participen, en un entorn que s’assembla molt al de la competició.

 

El “PRÀCTIC CLUB” és un petit laboratori on millorar el teu ball a la vegada que el practiques amb els teus companys de l’escola. Un espai per gaudir, per practicar i per aprendre dels altres!.

Escola de ball en Barcelona
Escola de ball Torremadé Sanz Barcelona
Escola de ball en Barcelona
Ara també, els divendres de 22:00h a 24:00h, podràs venir a ballar amb els teus amics a l'Escola de Ball Barcelona Torremadé-Sanz"

CONSULTA LA NOSTRA AGENDA D'ACTIVITATS

INFORMA'T

dels nostres

"Stages i

Trainings"

Classes de Ball de Saló
"Els dissabtes tinc una cita de 17:30h a 19:30h amb els amics de l'Escola de Ball Barcelona Torremadé-Sanz"

Èric Aguilera (17 anys)

El nostre catàleg de cursos de ball Barcelona Torremadé-Sanz fa servir una metodología especial
perquè puguis apendre a ballar salsa, bachata, kizomba, tango, saló, swing, rock,... de manera
amena, ràpida i divertida...