Escola de ball en Barcelona

Balls de Saló estil social

Aprèn a ballar una gran varietat de ritmes
per a qualsevol ocasió
Classes de ball de saló social en barcelona
Classes de ball de saló social
Classes de ball de saló en barcelona

"Havíem feta classe a altres llocs, però res a veure. A Torremadé-Sanz hem descobert de nou el gust per ballar. Ara els nostres amics estan sorpresos de l’avanç que hem fet en poc temps"

Àngel i Mar Castillo (45 i 39 anys)

BALL SOCIAL SENSE IMPORTAR LA TEVA EDAT i CONEIXEMENTS

Classes de ball social en barcelona

El ball de saló estil social no té edat! I així ho entenem a l’Escola de Ball Barcelona Torremadé-Sanz. Introductors a Espanya del Ball de Saló en la modalitat de 10 balls (5 llatins + 5 estàndards) i especialistes en aquesta disciplina, fa tres dècades que impartim cursos de ball de saló per a aquelles persones que volen disposar dels coneixements necessaris i la pràctica en ball de saló necessària per sortir a ballar aprofitant qualsevol ocassió.

 

La metodologia de Escola de ball Barcelona Torremadé-Sanz, basada en la tècnica més depurada obtinguda mitjançant l’experiència de la competició, et permetrà aprendre i avançar ràpidament en el teu ball de saló. De seguida notaràs una milloria important en el teu ball i tindràs un repertori coreogràfic extens i agradable en Vals vienès, Vals anglès, Tango europeu, Slow foxtrot, Quick step, Samba, Txa-txa-txa, Rumba, Pas doble i Jive.

 

Després de fer una prova de nivell a la nostra escola et recomanarem el millor grup perquè avancis a bon ritme i t’ho passis d’allò més bé amb els teus companys.

A més a més, si vols fer un pas endavant i pujar al món de la competició, a Escola de Ball Barcelona Torremadé-Sanz ho podràs fer > BALLS DE SALÓ DE COMPETICIÓ

 

TAMBÉ T'INTERESSARAN AQUESTS CURSOS