Classes de ball a mida

El ball de les teves noces, una
coreografia sorpresa,…
Classes de ball a mida

"Vam decidir que havia arribat el moment. El dia de les nostres noces ens convertiríem, per un dia, en ballarins… I així va ser. Sempre ho recordarem. I els invitats també he, he!"

MONOGRÀFICS DE BALL PER AQUELLA GRAN OCASIÓ

Classes de ball a la teva mida

Hi ha moments a la nostra vida en els que ens ve de gust convertir-nos en el centre de l’atenció i sorprendre als altres, ja sigui la teva parella, els pares, els fills, els amics, els companys de feina, amb un Flashmob a un centre comercial, al Metro a Venècia… I de vegades el que volem és: Que no passi desapercebut!

 

Doncs això té fàcil solució!

 

A l’Escola de Ball Barcelona Torremadé-Sanz et podem ajudar a fer realitat aquest somni. Disposem de coreògrafs i professors experimentats per fer rendible al màxim el teu temps d’aprenentatge i dedicació.

 

Totes les persones som diferents. Un bon professional és aquell que sap adaptar-se a les necessitats dels seus ballarins fent brillar les seves capacitats minimitzant les seves carències. Perquè al cap i a la fi el que realment importarà serà el resultat final. Que gaudeixis del camí, del teu aprenentatge i d'una espectacular posada en escena.

 

Sònia i Albert Vilatarsà (35 i 36 anys)

TAMBÉ T'INTERESSARAN AQUESTS CURSOS

Girando la novia