Dansa coreogràfica en Barcelona
Classes de ball coreogràfic en Barcelona
Classes de ball coreogràfic

CURSOS PER A TOTES LES EDATS AMB O SENSE PARELLA

Dansa en barcelona

Ballar en grup és una experiència molt enriquidora. Formar part d'un equip, compartir experiències, preparar coreografies, practicar-les i finalment posar-les en escena davant del públic, en un teatre o en una competició nacional, és una forma d'exercitar el teu cos, fer esport, gaudir de la música i fer amistats.

 

El ball i la dansa coreogràfica pretén exactament això. Donar la possibilitat a persones que volen ballar, fer esport, i si és el cas competir, que ho puguin fer indistintament de si disposen o no d'una parella de ball.

 

A Escola de Ball Barcelona Torremadé-Sanz, com a impulsors d'aquesta disciplina esportiva, trobaràs els millors entrenadors per desenvolupar-la.

 

A Escola de Ball Barcelona Torremadé-Sanz comptem amb grups de diferent nivell perquè puguis incorporar-te quan vulguis. Després de fer-te una petita prova de nivell et recomanarem quin seria el teu grup ideal per ballar dansa coreogràfica.

 

Si buscaves una escola on aprendre a ballar al més alt nivell i preparar-te per a la competició esportiva de ball a Escola de Ball Barcelona Torremadé-Sanz trobaràs el teu curs i el grup ideal per gaudir al màxim d'allò que més t'agrada.

 

TAMBÉ T'INTERESSARAN AQUESTS CURSOS

Coreografia