Escola de ball en Barcelona

Ball i dansa coreogràfica

Tu sí que pots! Forma part dels nostres equips
de ball coreogràfic
Dansa coreogràfica en Barcelona
Classes de ball coreogràfic en Barcelona
Classes de ball coreogràfic

"Ja havia llençat la tovallola. Després de 2 anys sense trobar parella de ball, ara he vist la llum. M'he incorporat a un grup de coreogràfic Torremadé-Sanz i m'hi trobo molt a gust. Torno a ballar!"

Helena Basté (16 anys)

CURSOS PER A TOTES LES EDATS AMB O SENSE PARELLA

Dansa en barcelona

Ballar en grup és una experiència molt enriquidora. Formar part d'un equip, compartir experiències, preparar coreografies, practicar-les i finalment posar-les en escena davant del públic, en un teatre o en una competició nacional, és una forma d'exercitar el teu cos, fer esport, gaudir de la música i fer amistats.

 

El ball i la dansa coreogràfica pretén exactament això. Donar la possibilitat a persones que volen ballar, fer esport, i si és el cas competir, que ho puguin fer indistintament de si disposen o no d'una parella de ball.

 

A Escola de Ball Barcelona Torremadé-Sanz, com a impulsors d'aquesta disciplina esportiva, trobaràs els millors entrenadors per desenvolupar-la.

 

A Escola de Ball Barcelona Torremadé-Sanz comptem amb grups de diferent nivell perquè puguis incorporar-te quan vulguis. Després de fer-te una petita prova de nivell et recomanarem quin seria el teu grup ideal per ballar dansa coreogràfica.

 

Si buscaves una escola on aprendre a ballar al més alt nivell i preparar-te per a la competició esportiva de ball a Escola de Ball Barcelona Torremadé-Sanz trobaràs el teu curs i el grup ideal per gaudir al màxim d'allò que més t'agrada.

 

TAMBÉ T'INTERESSARAN AQUESTS CURSOS